Chat Sitelerinde Herkesin Bilmesi Gereken 10 Kural




Çevrimiçi randevu, her köşedeki olasılıklarla dolu heyecan verici bir sınırdır - ancak bu cazip e-postaları iade etmeye başlamadan önce uymanız gereken 10 kural vardır.

Aşk hayatınız birkaç nedenden dolayı durmuş olabilir. Yakın zamanda sona eren bir ilişki sizi yoğunlaşmış bir sosyal çevreye ve yalnızlık duygularına bağlı tutabilir. Boşanma, üniversiteden mezun olma veya yeni bir şehre taşınma gibi yakın zamanda bir değişiklik yaşamış olabilirsiniz. Durum ne olursa olsun, yeni insanlarla tanışmak zor. Çeşitlilik, ve heyecan dolu çevrimiçi arkadaşlık dünyasına girin. Çevrimiçi tanışma sahnesinde yeniyseniz, herkesin bilmesi gereken birkaç şey vardır.

  • 1. Önceden planlayın


Sohbet odalarında kendinizi eğlendirmek mi istiyorsunuz? Hafta sonları takılmak için birini mi arıyorsunuz? Tek gecelik bir eğlence mi arıyorsunuz? Bay ya da Bayan'ı bulmaya çalışıyorsunuz değil mi? Çevrimiçi randevu için hedeflerinizi belirleyin ve onlara sadık kalın - aksi takdirde başkalarının duygularına zarar verebilir veya kendinizi başka bir başarısız ilişkinin parçalarını çizerken bulabilirsiniz.

  • 2. Arkadaşlarınıza sorun


Online randevu ve sohbet odaları hayatın her kesiminden insanlar için sevgi veya biraz eğlence arayan standart araçlardır. Arkadaşlarınıza geçmişte hangi sitelerin kendileri için çalıştığını sorun. Rastgele bir hizmet seçmek yerine tanıdıklarınızın görüşlerine güvenin.

  • 3. Yavaş başlayın


Birisiyle tanışmak için yeterince rahat hissetmeden önce sohbet odalarında, e-posta yazışmalarında ve hatta telefonla biraz zaman geçirmeniz gerekebilir. Acele etmeyin - acele yok! Sürecin tadını çıkarın ve heyecanı kucaklayın.

  • 4. Doğruyu söyle!


Gerçekten online randevu ile başarı elde etmek istiyorsanız, dürüst olmalısınız. Başkalarının eylemlerini kontrol edemeseniz de, kendinize hesap verebilirliği korumak, başkasının resmini profilinize ekleme veya geçmişiniz hakkında yalan söyleme isteğini engelleyecektir.

  • 5. Düzenleyin ve öncelik verin


Online randevu ezici olabilir. Bir ilişki aradığını bildiğiniz kişilerin profillerine göz atmak, barda biriyle chat yapmaktan çok daha kolaydır. En ilginç profillerden birkaçını seçin, notlar alın ve ilk önce kendinizle bunlara karşı gelmek için kendinizi sınırlayın. Eğer işe yaramazlarsa her zaman tekrar bakabilirsiniz ve bu çok fazla aktivite ve kafa karıştırıcı duyguları önleyecektir.

  • 6. Gördüğünüz veya okuduğunuz her şeye inanmayın


Gerçek olamayacak kadar iyi geliyorsa, kötü bir yumurtaya bakmanız çok olasıdır. Birini tanımak için zaman ayırın. Hikayelerini kontrol edin. Kişisel bilgilerin açığa çıktığı noktaya geldiyseniz, ayrıntıları doğrulamanın yolları vardır. Bir kişi yerel topluluk kolejinde çalıştığını iddia ederse, telefon rehberini adını kontrol edebilirsiniz. Kamuya açık kayıt değerli bir kaynaktır!

  • 7. Sohbet odası görgü kuralları


Bu eski atasözü "eğer güzel bir şey söyleyemezsen, hiçbir şey söyleme" hala online randevu için geçerlidir. Sohbet odaları genellikle insanlara yenilmezlik hissi verir. Parmaklar uçmaya başladığında işler hızlı hareket etme ve buharlaşma potansiyeline sahiptir. Dur. Düşünün. Eğer tamamen yabancı biriyle yüz yüze söylemezseniz, hiç söylemeyin.

  • 8. Online randevu hizmeti için ödeme yapmak o kadar da kötü olmayabilir


Chat odalarına girmek veya çevrimiçi randevu profili oluşturmak için ücret alan web siteleri, ilk bakışta sizi kapatabilir. Bir tanışma web sitesine zor kazanılan para çıkarmak için utanmış veya korkmuş hissedebilirsiniz; ancak, birileri çevrimiçi tanışma çevrelerine katılmak için maliyeti yatırım yapmak isteyen varsa, çok ciddi ve sizin için ekstra yol gitmek için istekli olduğundan emin olabilirsiniz!

  • 9. Uygun olun


Her gün internete erişiminiz yok mu? Bu, çevrimiçi tanışma dünyasında sorunlara neden olabilir. Bu sosyalleşme yöntemini deneyenler çabuk yanıt alacaklarını düşünmeyi severler. Müsait olun, sohbet odasında geçirmek için belirli bir zaman ayırmayı düşünün ve e-postalara zamanında yanıt verin. Aksi takdirde, potansiyelinizi ilginizi kaybedebilirsiniz.

  • 10. Birinci, ikinci ve üçüncü güvenlik


Güveninizi toplayıp yüz yüze görüşmek istediğiniz birini bulduğunuzda, sizi neler beklediğini aklınızdan çıkarmayın. Halka açık bir yerde buluşun kendi arabanızı sürün, böylece ortamınızın kontrolünü koruyabilir ve kendinizi rahatsız hissederseniz yola çıkabilirsiniz. İlk buluşmanız diğer buluşmalara sebep olsa bile, yeni tanıştığınızı ve acele etmeye gerek olmadığını unutmayın. Sözlerimize son verirken kendinizi test edip deneyim kazanabileceğiniz sipsevdi isimli adrese göz atabilirsiniz.



Chat Sitelerinde Herkesin Bilmesi Gereken 10 Kural Chat Sitelerinde  Herkesin Bilmesi Gereken 10 Kural Reviewed by michaelzelland on Şubat 09, 2020 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.